Veelgestelde vragen

Hier vind u alle antwoorden op veelgestelde vragen. Staat het antwoord er niet bij? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Hoe kan ik een bestelling afrekenen?

U kunt momenteel een bestelling afrekenen via:

  • iDEAL
  • Bancontact
  • KBC/CBC
  • Creditcard (Visa, MasterCard, American Express)
  • Apple Pay
  • PayPal
Waarom zijn de licenties zo goedkoop?

U vraagt zich wellicht af hoe het komt dat eProducts de licenties zoveel goedkoper aanbiedt. Dit komt met name door onze unieke werkwijze. Wat wij doen is ongebruikte licenties opkopen en deze vervolgens doorverkopen. Vaak gaat het hier om een zogenoemde OEM licentie, die wordt verleend bij nieuwe hardware. Wordt deze licentie, om wat voor reden dan ook, niet gebruikt? Dan kan deze worden opgekocht en doorverkocht. Deze methode van werken is volgens de Nederlandse en Belgische wet volkomen legaal, bekijk dit artikel van Webwereld.nl.

Een andere reden voor onze lage prijzen is dat wij geen duur magazijn hoeven aan te houden. Wij hoeven geen grote dozen of stapels losse DVD’s te bewaren. De dienstverlening van eProducts vindt namelijk digitaal plaats. U ontvangt de unieke licentie per e-mail en downloadt zelf de software.

Tot slot, het vaste verkoopkanaal van Microsoft is gebonden aan vaste verkoopprijzen. Dat is de prijsafspraak die Microsoft maakt die daardoor veel hoger ligt. Wij zijn onafhankelijk van Microsoft, waardoor we een flexibel prijsbeleid kunnen voeren.

Zijn de product licenties legitiem?

Al onze licentiecodes zijn legaal, afkomstig van legitieme leveranciers en voldoen aan de Europese wetgeving. Wij zullen u nooit een illegale licentie verkopen.

Wij handelen volgens het volgende Europese Besluit:
Jurisprudentie
Europese besluit
24 April 2012

Bekijk hier de uitspraak van de Europese Hof van Justitie.

Wat zijn de levertijden?

Na uw bestelling ontvangt u binnen 12 uur een mailbericht met de licentiegegevens.

Ik heb mijn bestelling na 12 uur nog niet ontvangen?

Het komt weleens voor dat de berichten bij u in de SPAM of JUNK-map van uw inbox terechtkomen, controleer daarom ook uw SPAM inbox.

Ik heb mijn licentie ontvangen, maar waar kan ik het downloaden?

De installatiehandleiding met daarin de download instructies ontvangt u direct bij uw bestelling per mail, daarnaast vind u deze altijd terug op de handleidingen pagina.

Hoe maak ik een opstartbare USB van een ISO-bestand?

Opstartbare USB-stick maken
Met het gratis programma Rufus kunt u een opstartbare USB-stick maken van een ISO-bestand die u heeft gedownload via downloads pagina.

Opstartbare DVD-schijf maken
Met het gratis programma ImgBurn kunt u een opstartbare DVD-schijf maken van een ISO-bestand die u heeft gedownload via downloads pagina.

Hoe kan ik mijn computer vanaf DVD of USB opstarten?

Als u uw computer of laptop schoon wilt installeren met een besturingssysteem dient u ervoor te zorgen dat het systeem opgestart kan worden vanaf een DVD of USB. Bij iedere computer kan dit ingesteld worden in de BIOS. Per computer verschilt de methode om in de BIOS te komen, meestal is dit in de handleiding te vinden of via de website van de moederbordfabrikant. Na het aandoen van de computer is het in de meeste gevallen de DELETE-knop of F2, F10 of F12.

In de BIOS is een onderdeel aanwezig die de BOOT-volgorde aangeeft, hier kunt u dan ook aangeven dat eerst vanaf de DVD of de USB opgestart moet worden voordat de harde schijf benaderd wordt. Ook om bij deze instellingen te komen is het variabel per type computer en moederbord. Vervolgens als u dit correct heeft ingesteld en de computer opnieuw opstart met de DVD of de USB erin zal er vanaf hier gestart worden.