Veelgestelde vragen

Algemeen

Hoe kan ik een bestelling afrekenen?

U kunt momenteel een bestelling afrekenen via iDeal, Bancontact, Mister Cash, creditcard of PayPal.

Ik heb mijn licentie ontvangen maar waar kan ik het pakket downloaden?

De download instructies krijgt u direct bij uw bestelling per e-mail, daarnaast vind u deze altijd terug op de handleidingen pagina.

Waarom zijn de licenties zo goedkoop?

U vraagt zich wellicht af hoe het komt dat eProducts.nl de licenties zoveel goedkoper aanbiedt. Dit komt met name door onze unieke werkwijze. Wat wij doen is ongebruikte licenties opkopen en deze vervolgens doorverkopen. Vaak gaat het hier om een zogenoemde OEM licentie, die wordt verleend bij nieuwe hardware. Wordt deze licentie, om wat voor reden dan ook, niet gebruikt? Dan kan deze worden opgekocht en doorverkocht. Deze methode van werken is volgens de Nederlandse en Belgische wet volkomen legaal, bekijk dit artikel van Webwereld.nl.

Een andere reden voor onze lage prijzen is dat wij geen duur magazijn hoeven aan te houden. Wij hoeven geen grote dozen of stapels losse DVD’s te bewaren. De dienstverlening van eProducts.nl vindt namelijk digitaal plaats. U ontvangt de unieke licentie per e-mail en downloadt zelf de software.

Tot slot, het vaste verkoopkanaal van Microsoft is gebonden aan vaste verkoopprijzen. Dat is de prijsafspraak die Microsoft maakt die daardoor veel hoger ligt. Wij zijn onafhankelijk van Microsoft, waardoor we een flexibel prijsbeleid kunnen voeren.

Zijn de product licenties legitiem?

Al onze licentiecodes zijn legaal, afkomstig van legitieme leveranciers en voldoen aan de Europese wetgeving. Wij zullen u nooit een illegale licentie verkopen.

Wij handelen volgens het volgende Europese Besluit:
Jurisprudentie
Europese besluit
24 April 2012

Bekijk hier de uitspraak van de Europese Hof van Justitie.

Levering

Waar kan ik mijn licentiegegevens vinden?

Nadat uw bestelling is voltooid ontvangt u binnen 12 uur per mail de licentiegegevens, tevens kunt u altijd via uw accountoverzicht uw licentiegegevens bekijken. Door in te loggen kunt u uw eerdere bestellingen bekijken, hier vindt u vervolgens ook uw licentiegegevens.

Wat zijn de levertijden?

Na uw bestelling ontvangt u binnen 12 uur een mailbericht met de licentiegegevens.

Ik heb geen e-mail ontvangen met gegevens, hoe kan dit?

Het komt weleens voor dat de berichten bij u in de SPAM of JUNK-map van uw inbox terechtkomen, nog geen mailbericht gevonden? Geen paniek, uw gegevens zijn altijd terug te vinden in uw accountoverzicht.

Office pakketten

Hoe werkt de installatie van MS Office 2016 Professional Plus?

Ga naar de handleidingen pagina, daar vind u de installatiehandleiding voor Microsoft Office 2016 Pro Plus.

Bij het opstarten wordt telkens Skype Business geladen, hoe kan ik dit uitschakelen?

Via onderstaande link komt u bij een handleiding om Skype voor Business uit te schakelen.

Skype voor Business uitschakelen (u hoeft alleen stap 1 uit te voeren)

Waar kan ik mijn productcode van Office 2016, Project 2016 en Visio 2016 terugvinden?

U kunt altijd inloggen via de volgende link om uw licentiecodes te bekijken en het product opnieuw te installeren: https://setup.office.com/home/getoffice

Besturingssystemen

Hoe kan ik mijn computer vanaf DVD of USB opstarten?

Als u uw computer of laptop schoon wilt installeren met een besturingssysteem dient u ervoor te zorgen dat het systeem opgestart kan worden vanaf een DVD of USB. Bij iedere computer kan dit ingesteld worden in de BIOS. Per computer verschilt de methode om in de BIOS te komen, meestal is dit in de handleiding te vinden of via de website van de moederbordfabrikant. Na het aandoen van de computer is het in de meeste gevallen de DELETE-knop of F2, F10 of F12.

In de BIOS is een onderdeel aanwezig die de BOOT-volgorde aangeeft, hier kunt u dan ook aangeven dat eerst vanaf de DVD of de USB opgestart moet worden voordat de harde schijf benaderd wordt. Ook om bij deze instellingen te komen is het variabel per type computer en moederbord. Vervolgens als u dit correct heeft ingesteld en de computer opnieuw opstart met de DVD of de USB erin zal er vanaf hier gestart worden.

Hoe maak ik een opstartbare USB van een ISO-bestand?

Ga naar de handleidingen pagina, daar vind u de installatiehandleiding om een opstartbare USB-stick te maken.

Antivirus

Hoe activeer ik Norton?

Op deze pagina wordt uitgelegd hoe u uw Norton-product kunt activeren. Meestal is uw Norton-product al geïnstalleerd. U heeft uw productsleutel nodig om Norton te activeren.