Wij helpen u graag

Toch geen antwoord kunnen vinden op uw vraag? Dan zijn wij bereikbaar via onderstaande kanalen:

Actuele vragen

Microsoft Office 2011 werkt niet meer sinds de update naar macOS Catalina?

Microsoft is in oktober 2017 gestopt met de ondersteuning van Microsoft Office 2011. Omdat deze versie oorspronkelijk uit kwam in oktober 2010 is het een app die nog gebruik maakt van oudere technieken. In technische termen: het is een 32-bit app, en 32-bit apps werken niet meer op macOS Catalina.

Stap over naar Office 2016 of Office 2019, deze pakketten ondersteunen wel 64-bit en zullen probleemloos werken op macOS Catalina. Het zijn Office-pakketten waarbij je een eenmalig bedrag betaalt voor installatie op één Mac computer.

eProducts biedt twee Office-pakketten aan die geschikt is voor macOS Catalina:

Als ik Windows 7 koop, ontvang ik dan per post een doos met DVD of CDROM?

U ontvangt geen fysieke product per post. Tegenwoordig worden vrijwel alle software digitaal geleverd. De fabrikant Microsoft levert zelf sinds enkele jaren ook geen fysieke software producten meer, maar enkel digitaal.

Windows 7 betreft een digitaal product, voordeel hiervan is dat u nergens op hoeft te wachten. Er hoeft geen DVD of installatie CD via de post te worden opgestuurd. U kunt Windows 7 direct downloaden vanaf een betrouwbare locatie.

Veelgestelde vragen

Waarom zijn de software licenties zo goedkoop?

U vraagt zich wellicht af hoe het komt dat eProducts de licenties zoveel goedkoper aanbiedt. Dit komt met name door onze unieke werkwijze. Wat wij doen is ongebruikte licenties opkopen en deze vervolgens doorverkopen. Vaak gaat het hier om een zogenoemde OEM licentie, die wordt verleend bij nieuwe hardware. Wordt deze licentie, om wat voor reden dan ook, niet gebruikt? Dan kan deze worden opgekocht en doorverkocht. Deze methode van werken is volgens de Nederlandse en Belgische wet volkomen legaal, bekijk dit artikel van Webwereld.nl.

Een andere reden voor onze lage prijzen is dat wij geen duur magazijn hoeven aan te houden. Wij hoeven geen grote dozen of stapels losse DVD’s te bewaren. De dienstverlening van eProducts.nl vindt namelijk digitaal plaats. U ontvangt de unieke licentie per e-mail en downloadt zelf de software.

Tot slot, het vaste verkoopkanaal van Microsoft is gebonden aan vaste verkoopprijzen. Dat is de prijsafspraak die Microsoft maakt die daardoor veel hoger ligt. Wij zijn onafhankelijk van Microsoft, waardoor we een flexibel prijsbeleid kunnen voeren.

Wat zijn de levertijden?

Na uw bestelling ontvangt u binnen 12 uur een mailbericht met de licentiegegevens.

Ik heb mijn bestelling na 12 uur nog niet ontvangen?

Het komt weleens voor dat de berichten bij u in de SPAM of JUNK-map van uw inbox terechtkomen, controleer daarom ook uw SPAM inbox.